Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

Lagring af energi specielt fra solpaneler er vokset i takt med bevidstheden og længere opbevaringstider og andre afregningspriser.

 

SonnenBatteri er udviklet i Tyskland i takt med udbredelsen af stadig større solcelleanlæg. Hvor ejerne ønsker grøn el også udenfor solskinstimerne og samtidig en højere selvforsyningsgrad.

I Danmark har man kun talt om Tesla batterier, men der findes andre løsninger parallelt i andre lande. I Tyskland der det batterifabrikken Sonne , der med over 20.000 batteriløsninger på verdensplan har bidt sig fast.

Og her i landet bliver det Viasol , der kommer til at markedsføre produktet.

En ting er sikkert , udbredelsen af solcelleanlæg er nu så stor, at der vil være gode muligheder for ejerne at forbedre det eksisterende med de nye mSonnenBatteri løsninger.

I følge Energy Supply vil Sonne løsningen indebære et anlæg der kan lagre strøm , styre husstandens energiforbrug, tjekke vejrudsigten ,styre igangsættelse af opvaske og vaskemaskine,udregne prognoser og handle strøm når det er billigst.

En interessant udvikling. Dog har vi endnu ikke en tretarif ordning for almindelige forbrugere ,som i Tyskland, hvor strømmen er billig om natten og dyr i rush our . Men det kommer nok med den stigende kabelkontakt over elnettet.

Se også:

http://www.energy-supply.dk/article/view/479926/viasol_oplever_positiv_eftersporgsel_af_lagringsenhed?ref=newsletter&utm_medium=email&utm_source=newsletter&utm_campaign=daily

https://www.sonnen-batterie.com/en-us/start

https://www.sonnenbatterie.de/en/press/pictures

Ian

Dagens vits

En cowboy kommer ridende ind i en lille by, og stopper ud for salonen, stiger af og går om bag hesten og kysser den i røven. En man der undrende har stået og set på, kan ikke lade være med at spørge: "Hvorfor kyssede du din hest i røven?" "På grund af tørre læber", svarede cowboyen. "Hvad har det med det og gøre?" "Det forhindrer mig i at slikke på dem"
Nive info
Gå til toppen