Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

Metroair 1 promoveres nu som et teknologisk gennembrud.

 

En varmepumpe er en maskine der via fordampning hiver kalorier ud af en væske og derefter via fortætning over en pumpe frembringer kalorierne igen som varme.

Varmepumper bruger forskellige væsker i fordamperen , hvoraf man fælles kan sige at de er letfordampelige. Vi kender dem også som kølemidler i køleskabe , dybfrysere og frysehuse.

Det kan være freon , kvælstof, flaskegas og så videre.

Også acetone , æter , sprit m.v. kunne anvendes, men det er egenskaben i temkperaturområderne som man udnytter.

I jordvarmeanlæg bruger man desuden brime , der er koncentreret saltvand, til at hente kalorierne fra omgivelserne. Mens man i luft til vand varmepumper bruger kølemidlet direkte.

Den nye varmepumpe skulle kunne operere i temperaturområdet fra minus 25 grader til plus 65 grader, hvilket er usædvanligt højt.

Normalt står anlæggene af , når man når 40 grader og kobler ud under nul grader.

Men nu har Metro Therm altså udviklet et anlæg der slår alle tidligere teknikker, hvorfor det er et meget relevant anlæg i forbindelse med udskiftning af oliefyr.

COP værdien angives til 5 ( avisen Fritidsmarkedet) . Det betyder , at når man bruger 1 kWh elektricitet , så får man 5 kWh ud af processen. Overskuddet bliver da 5 minus 1 og det er 4 kWh.

Se ogs[>

https://www.vvs-eksperten.dk/metro-therm/Metroair-varmepumpe-346651009

https://www.vvs-eksperten.dk/metro-therm/Metroair-varmepumpe-346642007

Ian

Dagens vits

Læreren: - Erling, hvis et hus har seks etager, og hver etage har tyve trappetrin, hvor mange trin er du så nødt til at gå op ad for at komme helt op?Erling: - Dem alle sammen?
Nive info
Gå til toppen