Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

Transport med tonstunge tårne ,vinger og naceller giver fortsat problemer i myldretrafikken.

 

Denne gang skete uheldet ikke på hovedtrafikårerne i Sønderjylland men på motorvejsafkørslen i Tyskland. En dansk vindetransport svingede uproblematisk af motorvejen .Skriver Ekstra Bladet online Så pludselig gik vingen igennem førerhuset på en bagfrakommende lastvogn.

Lidt ligesom når en lastbil med en lang stålbjælke svinger rundt i et vejkryds. Bjælken når længere bagud end man umiddelbart ser og svinget får katastrofale følger for de involverede.

Ulykken skete på motorvejen (nr. 33) ved Bielefred i Midttyskland midt i myldretiden.

En vingetransport på 70 meter (så må vingen være 63,4 meter) ramte en bagfra kommende lastbils førehus og kvæstede chaufføren alvorligt.

Og det sker selvom der kører signalbiler foran og bagved kottegen.

I Danmark må man ikke mere køre mellem 06 og 09 plus 15 til 18 i hverdagen. Noget der også burde gælde danske vogntog i udlandet. Dødsfald og lemlæstelse i "grøn" regi bør kunne minimeres når det nu ikke kan undgås.

Se også:

http://ekstrabladet.dk/112/trafik-kaos-moellevinge-smadrede-ned-i-lastbil/6667887

Ian

Dagens vits

En cowboy kommer ridende ind i en lille by, og stopper ud for salonen, stiger af og går om bag hesten og kysser den i røven. En man der undrende har stået og set på, kan ikke lade være med at spørge: "Hvorfor kyssede du din hest i røven?" "På grund af tørre læber", svarede cowboyen. "Hvad har det med det og gøre?" "Det forhindrer mig i at slikke på dem"
Nive info
Gå til toppen