Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

 

En større interview undersøgelse fastslår nu at 2/3 af befolkningen ønsker flere landmøller.

 Og det er vel at mærke møller på land, som i den grad miskriditeres i løbende læserbrevskæder.

Der er åbenbart nogle , der ser det som en livsopgave, at nedlægge al vindkraft. Og politikerne tror , at de her står over for store kræfter. Men sådan er det ikke.

Kun 14 procent viste negative holdninger overfor vindmøller. Hvorfor vi står over for hårdkogte maskinstormere, der i personlig frustration fører vendetta mod vejrmøllerne.

Og det ser ud til at lukkedes.

For der har aldrig været så mange sten i vejen for nye projekter som nu. Kun de allerstørste aktører kan gennemføre planer og investeringer. Og det giver igen konflikter. For hvor er det folkelige engagement , der løftede anpartsmøller og andelsmøllerne op på det internationale niveau ?

Se også

http://www.energy-supply.dk/article/view/469130/to_tredjedele_af_danskerne_vil_have_flere_vindmoller_pa_land

Ian

Dagens vits

Åge og Hans er brødre og har boet sammen i mange år i Århus. De er bl.a. beskæftiget med at dele aviser ud hver dag i byen. En dag da der var bidende koldt og snestorm foreslår Åge,at de ikke skal dele aviser ud. Hans nikker samtykkende. Lidt efter er Hans ved at tage overtøj på og på vej ud af døren, Åge spørger ham, om hvor han skal hen. eg tager ud på vores rute og fortæller,at vi ikke kommer i dag p.g.a. vejret
Nive info
Gå til toppen